Tévézz egyszerűen és kényelmesen a TV HOME-mal

A szolgáltatás optikai hálózatunkon már elérhető

A TV HOME-mal a tévézés végre egyszerűvé válik. Nem kell többé bosszankodnod az elveszett távirányító vagy a lefagyott adás miatt. Sőt, még a telepítés is kevesebb munkával jár, mint az IPTV esetében. Élvezd a szünetmentes tévézést és a több mint 80 csatornát.

A TV HOME csatornakiosztását itt érheted el.

Nézd meg videóinkat, és ismerd meg részletesebben is a TV HOME szolgáltatást!

 Rendeld meg a szolgáltatást!

Egyszerű telepítés

 

A TV HOME telepítése egyszerű, hiszen a csupán egy nagyon vékony optikai szálat kell eljuttatni az otthonodba. A kábel végére egy végponti eszköz kapcsolódik, amit az egyszerűség kedvéért nevezzünk routernek. A digitális TV adás előnye, hogy a routertől továbbhaladva minden a megszokott, klasszikus módon történik: egy egyszerű antennakábel segítségével csatlakoztatható a tévékészülék. Ezután már csak be kell állítani a csatornákat és nézhetjük is a kedvenc TV műsorainkat. Több tévékészülék esetén sincsen nagy gond: csupán el kell juttatni az antenna kábelt a készülékekhez, de természetesen ha ez már korábban meg lett oldva, akkor használhatjó a meglévő kábelezés


Előnyök:

  • kevesebb fúrás a telepítés során
  • egyszerű kábelezés

Kényelmes felhasználói élmény

 

A TV HOME-mal a tévészolgáltatás egyszerű és kényelmes. Nincs szükség set-top boxra, sőt, a távirányítókkal sem kell többé zsonglőrködni. A kikapcsolódáshoz a digitális tévészolgáltatással elég csupán egyetlen távirányító is, amivel a műsorokat és a streaming szolgáltatókat is elérheted. Mivel digitális tévészolgáltatásról van szó, ezért amiatt sem kell aggódni, hogy lefagy a set-top box és lemaradsz a kedvenc műsorodról.


Előnyök:

  • Nincs set-top box, nincs por
  • egyetlen távirányító
  • folyamatos tévézés élménye
     

Gazdaságosabb megoldás

 

A költségek nagy szerepet játszanak a döntésben. Jó hír, hogy a TV HOME szolgáltatását a felhasználóink igényeihez igazítottuk. Nem csak pénztárcabarát megoldás,  de további költségeket is megspórolhatsz. Mivel nincs szükség set-top boxra, így annak üzemeltetésére sem kell költséget fordítani. Magyarul ennyivel is csökken az áramfogyasztásod. Emellett, ha már a házban rendelkeztek meglévő TV-kábelezéssel, ezt nem kell újra kiépíteni.


Előnyök:

  • Pénztárcabarát csomagok
  • Kevesebb áramfogyasztás
  • Nincs szükség új kábelekre