Legyen képed hozzá!

Mit ér egy kamera, ha nem rögzíti a képet? Ha céged biztonságáról van szó, nem éri meg kockáztatni. Érdemes az IP biztonsági kamerarendszer-szolgáltatást profi csapatra bízni, hogy elkerülhesd a váratlan helyzeteket!

IP Kamerarendszerek – Gyakran Ismételt Kérdések

Vajon mekkora területeket látnak a kamerák? Milyen hosszan tudnak rögzíteni? Éjjel is látnak? - Az IP kamerarendszerekkel kapcsolatban rengeteg kérdésed felmerülhet, a leggyakoribbakat most egy cikkben igyekszünk megválaszolni.

Hogyan válassz biztonsági IP kamerarendszert?

Amikor az ember biztonsági kamera vásárlás előtt áll, hamar rájön, hogy rengeteg különféle termék és szolgáltató közül kellene megtalálni a legmegfelelőbbet. Ez a megfelelő ismeretek hiányában szinte lehetetlen feladatnak tűnhet, ám aggodalomra semmi ok. Cikkünkben igyekeztünk a lehető legjobban körüljárni a témát, és választ adni minden felmerülő kérdésre.

Pályaorientációs nap a ZNET Telekomnál

Elcsépelt, de igaz: a technológiáé a jövő. Tudják ezt a Cserháti Sándor Technikum diákjai és tudjuk ezt mi is. Épp ezért olyan fontos számunkra, hogy segíthessünk a diákoknak a szakmai fejlődésükben, megmutathassuk nekik, hogy hogyan is működnek a tanultak a való életben. A ZNET Telekom így idén is csatlakozott a Nagykanizsai Szakképzési Centrum Cserháti Sándor Technikum és Kollégium Pályaorientációs Napjához október 21-én.

Stabil megoldás nehéz időkben IP kamerarendszer szolgáltatással

„A biztonságtechnika mindig fontos volt, főleg válságos időkben. Sajnos ennek jelentőségét én magam is megtapasztaltam. Tudom milyen érzés, mikor az embernek egy idegen hatol be a házába, majd a sáros cipőjével a bevetett ágyán járkál végig csak azért, hogy a szekrény tetejét is végigtapogassa. A rendőrségi helyszínelés után pedig ugyanabban az ágyban kellene nyugodtan aludni. Az pedig, amikor a tolvaj olyan tárgyakat is magával visz, aminek eszmei értéke nagyobb a tulajdonosa számára, mint amennyit a tolvaj valaha kereshetne vele, óriási fájdalom tud lenni.” – mesélte Zuber Gyula, a ZNET Telekom tulajdonosa.

259 km optikai internet érkezik

Debrecenben és környékén több mint 13.000 háztartásban válik elérhetővé majd a kényelmesebb internetezés. A ZNET 2021 márciusában a Szupergyors Internet Program keretében nyert el közel 2 milliárd forint támogatást optikai hálózat megépítésére. A most épülő szupergyors internet 259 km nyomvonalon nyújt majd megoldást a lakosság és az üzleti szektor számára is.

Mi az az iPBoX, a virtuális alközponti szolgáltatás?

Az első telefonközpont már közel 150 éve alakult meg, és naná, hogy ehhez is magyar feltaláló neve fűződik. Puskás Tivadar telefonközpontja óta természetesen már nagyon sokat fejlődött a technológia, a virtuális korban pedig a felhő alapú megoldások tűnnek a legjobb választásnak.

Hogyan tervezd meg a virtuális telefon alközpontodat?

Eldöntötted, hogy szükséged van egy virtuális alközpontra. De mi a következő lépés? A TERVEZÉS! A tervezéskor szükséged lehet egy informatikus segítségére, aki alapos ismeretekkel rendelkezik a cég hálózati infrastruktúrájáról.

Megszűnik a postai kézbesítés és a csekkes díjfizetés

2022. szeptember 1. után a postai számlaküldés megszűnésével együtt megszűnik a csekkes díjfizetés lehetősége is. A postai számlaküldés helyett két megoldást ajánlunk: eszámla és távnyomtatású számla. Mit kell tennie ahhoz, hogy számláit biztosan megkapja?Kérjük, bizonyosodjon meg arról, hogy az Ön által jelenleg is használt e-mail cím szerepel-e a nyilvántartásunkban.

Mindent az üzleti internetről

A ZNET Telekomnál külön csapatunk felel azért, hogy minden vállalkozás, köztük akár a Tied is, megtalálhassa a számára legjobb távközlési megoldást. Figyelünk arra, hogy üzleti internetszolgáltatásaink a kisvállalkozásoktól kezdve a nagyvállalatokig rugalmasan igazodjanak a cégek igényeihez.

A jó partnerség előnyei II. rész

Korábbi cikkünkben megismerhettétek, hogy mik a jó partnerkapcsolat ismérvei. A Dryvit Profi megosztotta velünk azt is, hogy a közös munka során milyen tapasztalataik voltak a ZNET-tel és hogy a jövőben milyen kihívások várnak még a két cégre.

A jó partnerség előnyei I. rész

13 nap. A Dryvit Profival épp 13 napon múlt a jó partnerkapcsolat megalapozása. Most arról beszélgettünk, hogy miért is fontos, hogy a partnerek személyesen is ismerjék egymást, mit jelent a kölcsönös bizalom és az ügyfélközpontúság.
4 / 1. Oldal